Κραζιά

Ασύρτικο

Παράγεται από ελληνική ποικιλία Ασύρτικο, από ιδιόκτητους αμπελώνες χαμηλών στρεμματικών αποδόσεων, οι οποίοι είναι φυτεμένοι σε οροπέδια με φόντο τη μαγευτικη θέα της κοιλάδασ της Μεσσηινίας στο χωριό Βασιλάδα. Χαρακτηρίζεται από λαμπερό, κρυστάλλινο χρώμα, διακριτικά αρώματα εσπεριδοεδών ακολουθούμενα από επίγευση μπανάνας.

Συνοδεύει
Οστρακοειδή, ψάρια με λιμαρή δομή, πουλερικά ή χοιρινά με άσπρες σάλτσες και αρωματικά τυριά

Μερλότ Ροζέ ξηρός

Ενα ροζέ κρασί από την ποικιλία Μερλότ από αμπελώνες με μικρή στρεμματική απόδοση και 12-14 ώρες εκχύλιση. Πορφυρό χρώμα, δυνατό άρωμα με φρούτα και μπαχαρικά που ολοκληρώνονται από γε'υση με καλή δομή και εριεκτικότητα σε τανίνες. Παράγεται από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το έμπειρο προσωπικό της Οινοποιίας Ψαρούλη από ιδιόκτητους Αμπελώνες στη Βασιλάδα Μεσσηνίας.

Συνοδεύει
Λευκά κρέατα, αλλαντικά, ψάρια, τυριά.

Ασύρτικο, Μαλαγουσζιά

Σε ένα ορεινό αμπελοτόπι με φόντο τη μαγευτική θέα του Μεσσηνιακού κόλπου παράγεται με φροντίδα και ποιοτικό ελεγχο σε όλα τα στάδια ενα ποιοτικό κρασί με δύο από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες.Πολλά αρώματα και φρεσκάδα από άγουρα κίτρινα φρούτα με τόνους από χαμομήλι και lime.

Συνοδεύει
Οστρακοειδή, πελαγίσια ψάρια, μακαρονάδες.

Μερλότ Οινος ερυθρός ξηρός

Στις βουνοκορφές της Μεσσηνίας σε ένα ξερικό αμπελοτόπι με πολύ μικρές στρεμματικές αποδόσεις παράγεται με ιδιαίτερη φροντίδα από σταφύλια υψηλής ποιότητας ενα φρέσκο Μερλότ με μαλακές τανίνες γεμάτο στόμα. Με καθαρά αρώματα κόκκινων εξωτικών φρούτων, καραμέλας και βανίλιας.

Συνοδεύει
Κόκκινα κρέατα, κυνήγι και αστακομακαρονάδες.

Υπογραφή

Ενα ερυθρό κρασί με δύο από τις πιό καλές ποικιλίες ερυθρών σταφυλιών, αμπέλια με υψηλό υψόμετρο και πολύ μικρές αποδόσεις ανά στρέμμα. Περασμένο 12 μήνες από καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια. Χρώμα ρουμπίνι.
Υπερώριμη μύτη με αρώματα βανίλιας, άγριων φρούτων του δάσους και απο- ξηραμένων φρούτων.

Συνοδεύει
Κόκκινα κρέατα, κυνήγι και αστακομακαρονάδες.